top of page
Styrelsemöte

Företag/Ergonomi

Det är viktigt för ett företag att dess anställda mår bra och håller sig friska. Umeå Fysioterapiklinik har utbildad Ergonom/Företagsgymnast och samarbetar gärna med ditt företag, litet som stort.

 

På konsultbasis utförs arbetsplatsbesök och Umeå Fysioterapiklinik har ett väl utvecklat samarbete med olika leverantörer av ergonomiska hjälpmedel.  

 

Om ditt företag önskar samarbetar med kliniken så bistår vi med ergonomisk analys av arbetsplatsen, bedömningar, utredningar, utbildar och informerar i ämnet ergonomi, medverkar vid individuella rehabiliteringsmöten. Vid arbetsplatsbesök utförs alltid en individuell smärt- och funktionsanalys, bland annat för att kartlägga den ergonomiska situationen.

Utifrån analysen vidtas sedan åtgärder för att reducera olämpliga belastningsmoment som du kan ha utsatts för och som då bidragit till de aktuella symtomen. Åtgärderna kan också vara nödvändiga i förebyggande syfte.

Ibland kanske det är så att dina anställda har en väl fungerande arbetsplats men ändå drabbas tillfälligt av smärta i rygg/nacke. Det går givetvis bra att även då vända sig till kliniken för att den anställde så snart som möjligt ska få hjälp att komma tillbaka till sitt arbete.

Försäkringsbolag

Kliniken har avtal med de flesta försäkringsbolag, så har du en sjukvårdsförsäkring så fråga då efter oss på Umeå Fysioterapiklinik. 

Trygg-Hansa-Logo.png
if-skadeforsakring-logotyp.png
Foretagarna_logga_black_png-rgb.jpg
forenade-liv.png
folksam-forsakring-logotyp.png
Euroaccident.png
SOS International.png
Falck Logo.jpg
Capio_logo.png
BNP Paribas Cardif_logo.png

Försäkringsbolagen vi har avtal med!

Önskar ni komma i kontakta med oss, fyll i vårt formulär här.  

bottom of page